söndag 15 maj 2011

Energi-lördag

I går fick jag sitta i Tant Koftas vackra växthus och äta nybakta bullar.
Med tåget till Göteborg, rätt i famnen på glada garnentusiaster, och en mjuklandning i de mest fantastiska garnkoffertarna man kan tänka sig. Här sitter Syster Yster med Koftans fantastiska citronträd i bakgrunden. (vågar inte visa övriga resesällskapet utan lov)
Efter mycket velande, klappande och velande igen så fyllde jag kassen med ett underbart sjalgarn i silke/alpacka i färgen nyponros, turkost tunt sockgarn i ull och ett mjukt fint rosa garn i mohair/merinoull. När jag blivit avsläppt i Göteborg hann jag med en liten visit på Strikk (där jag fick beröm för min mormrosrutekofta) innan tåget gick hemåt igen. Drops Alpaca på rea och Baby merino fanns i fyndkorgarna och de ville följa med mig hem. =)Tack tjejer, för en underbar dag. Och tack Tant Kofta för att du öppnat dina koffertar.

4 kommentarer:

Carin sa...

Ja, visst hade vi en underbar dag! Klappade på min afynd hela kvällen. =) Ofta, ofta sörjer jag att vi bor så långt från varandra, men ibland går det ju att lösa på ett bra sätt ändå. Mitt resesällskap var lika lyriska. Nästa resa går mot Kristianstad. Ska du med?

disa sa...

Låter som en riktigt underbar dag, och fin fina fynd införskaffade du dig med. =)

Tant Kofta sa...

Vad roligt att ni kom och hälsade på.
Många hej fr. Tant Kofta

missen sa...

Vad mysigt ni hade, ska försöka att ska dit nästa lördag, blev sugen på lite grönt garn/Marie