fredag 17 juni 2011

Avslut

Så kom dagen när min sista "lilla ängel" äntligen slutade grundskolan. Om nr 1 åkte räkmacka hela skoltiden så har nr 2 fått kämpa för att hålla näsan ovanför ytan precis hela tiden. Det startade i motvind och jag är både glad och förvånad över att han orkade hålla ut hela vägen. När sista terminen började hade nog både hans och min kämparanda tagit slut. Men vi lyckades (hans mentor borde få medalj) och nu är det över. I skrivande stund är han på väg till Skara sommarland för en "sista natt med gänget".
Här är han i famnen på bästa klasskompisen.
I morgon börjar sommarlovet, förmodligen med sovmorgon till långt in på eftermiddagen.

4 kommentarer:

Iwona sa...

Grattis, det känns så skönt eller hur när de blir klara med skolan:) Min dotter har också avslutat i år den här perioden - nu är det dags att gå vidare i livet:)
Ha en trevlig helg!

Bettan sa...

Hej! Stort Grattis till din son!
vet hur det är när man kämpar,käpar och kämpar i skolan. Min mellanson har oxå slutat grundskolan nu,och han har verkligen fått kämpa hårt....men jag är jättestolt över hans prestationer och betyg. Nu gäller sommarlovet och sedan gymnasiet. Hoppas den här sommaren innan "vuxenskolan" startar , blir fylld med sol och bad och att de får känna sej fria innan allvaret tar vid till höten. Kram sytanten

myzpyz sa...

härligt!!!
bra kämpat, båda två :)
hoppas han får ett härligt sommarlov,
kraMyz

frisky frog sa...

Japp, ibland måste elever ha massor av uppbackning från de vuxna de har omkring sig för att orka ro skolgången i hamn. Klart att han skulle klara det!! Jag gissar att hans nästa steg i livet kommer att bli enklare. Hipp, hipp hurra för D och dig att han klarade det. Ge honom en stor kram från oss.
/P&K