måndag 11 juli 2011

Semester

Så är det äntligen semester och 4 oplanerade härliga veckor ligger framför mig. Igår gjorde jag ett sista dagsverke i Papsens förråd/verkstad. Ordning och reda är ju mitt yrke och jag har tidigare gjort en sortering och uppmärkning i förrådet. Men det är inte lätt när minnet sviktar och allt inte riktigt blir som när man var ung. För att underlätta för den som är mest frisk är det dags att byta radhuset mot en hyreslägenhet där man bara kan ringa på fastighetskötaren när något krånglar. Idag är första visningen och även om förrådet är ett förråd så vill man ju ha lite ordning att visa upp i alla fall.
Det braiga med päronens flytt är att Mamsen rensar hårt och jag kan fylla vårt hus lite till. =) Engångsglas, sugrör och miniparasoller fick följa med hem den här gången. (och lite tösalt, stearinmassa och fina hemstöpta ljus) Någon som känner för en liten fest?

5 kommentarer:

Maria i Falkenberg sa...

Ha en underbar semester! Vi stickar på Stålboms på onsdag kl.15 i fall du skulle vara sysslolös :)

disa sa...

Hoppas du får en underbar semester nu då! =)

frisky frog sa...

Grattis till 4 oplanerade veckor och ungdomar i Vbg. =)Paraplydrinkar och fest låter trevligt!
Svar: Ja, jag kan hämta dig i Borås.
/P&K

Anita sa...

Jag skulle behöva en fest, men vi tar det i oktober;) Då blir man hög av garn, garnhärvor kan man dekorera med paraplyer eller hur;)!
Há en skön semester!
Kram Anita

Emilia sa...

Härligt med semester - och papaplydrinkar ;)