söndag 25 maj 2014

Hipp, hipp, hurra

Idag är det mors dag. I fredags var det min (och Froggens) födelsedag. Barnen ska fira mig senare idag, och jag tänker fira Mamsen samtidigt. 
Jag har redan hunnit få några presenter och de förtjänar faktiskt egna inlägg så här kommer # 1;
Bästaste syster har gjort en superfin trådhållare. Tidigare i våras såg jag den på TV-programmet Strömsö. Efter att jag ägnat en massa tid att försöka förklara hur den såg ut så hittade jag den plötsligt i Slöjddetaljers katalog. Syster som är händig på trä beställde genast och här är den nu, monterad och klar, hos mig.
Måla ska jag göra själv (läs, jag ber Jansson) men jag var ju tvungen att prova lite först. Den rymmer 60 rullar och tydligen har jag fler, för jag kunde fylla lådan också och flera fick stå kvar i det lilla stället. =)
Som en vår- eller kanske pridefestpresent fick jag också det kanonfina "cykelhjulet".
 Vår Adolf passade inte heller i den men lilla Kajsa skulle nog kunna ha den som sin sovplats.
Se så fint den matchar min stora vas. Och min nya Opsa. Som behöver blockas......

3 kommentarer:

frisky frog sa...

Trådhållaren blev ju superfin med alla trådrullar på plats. Nu måste jag nog sättafart med min egen...
/P&K

Cicci H sa...

O alla grejerna är så fina i verkligheten :-). Såg på nyheterna nyss om en häftig utställning på textilmsuseet i Borås - designerkläder av Iris van Herpen! Håller på till sept. Ska vi åka dit?

Metta sa...

Så fint det blev med alla trådrullarna på hållaren. Får nog komma på min önskelista "att göra" när jag flyttat till lägenheten och ska inreda mitt arbetsrum.
Stort grattis i efterskott!
Kram Metta