söndag 19 april 2015

Hybris

Här tycks inget bli färdigt, men desto mer påbörjas. Eller rättare sagt, jag känner mig lite blockerad av allt jag vill så jag har svårt för att koncentrera mig på det som är på gång. Dessutom har jag fått en ettrig, irriterande öm punkt i nacken som kryper ut i ena axeln och därför tryter tålamodet lite. Nej det beror inte på för mycket stickning, jag har bara varit min arbetsgivare trogen. (note for myself; stripa alltid whiteboards INNAN de kommer upp på väggen) Men det funkar att virka, dock inte gaffelvirkning när man måste vrida gaffeln för varje maska, så efter lite "måsten" igår placerade jag mig i en skön stol i solen med en virkning i knät. Virkningen ska bli en kofta med virkad tvåfärgad rygg och resten stickat i det härliga garnet Safira från Permin. Det skiftar i allt från svartaste plommon till aprikos och kombinationen ull och silke är väldigt lättarbetat. 
Det blir väl inte en sommarkofta precis, men jag har startat en tröja i Permins tunna Angel också, så det får jämna ut sig. Att jag bara gav 10 kr/nystanet gör ju inte heller det hela sämre.

2 kommentarer:

Ullfull sa...

Aj på nacke... Fint att sitta i solen och virka på nåt fint! / Kram och hälsa :))

frisky frog sa...

Inte kul med det onda, men tur att du kan virka i alla fall. Jag är lite sugen på att virka kofta av mitt egenfärgade mohair. Något riktigt "diskret" i starka färger. Du vet, rött, orange, cerise, lila... ha ha
/P&K