måndag 22 juni 2015

Familjemidsommar

Vad gör väl lite regn? Kan man inte duka långbordet ute så får man röja undan möblerna i största rummet och duka inne istället. Soffan knuffades undan och vardagsrumsbord och köksbord fick byta plats. 14 personer i alla åldrar i en salig röra. Potatis, sill och jordgubbar i massor. Kul att gubbsen, alla "tvilling-ungar" med några respektive, barnbarn och Mamsen ville vara med. 
Och titta på den superfina skolplanschen som Syster Yster hade med sig. Hon kunde inte hittat ett bättre motiv. Kanske är det dags för höns igen. Eller så får det räcka med att ha dem på väggen. Tack bästaste Syster Yster! Jag lovar att den ska få en ärofull plats. 
Den här tuppen bråkar man inte med.

Resten av helgen har vi passat på att flytta Mamsen till en lite mindre lägenhet. Det går i en rasande fart när man är många och nya lägenheten ligger snett över gatan. Mamsen hade packat flitigt så det blev en ganska smidig flytt. Och vi alla kunde fortsätta att umgås under tiden. =)
Nu är första dagen gjord på sista veckan före semestern. Sen väntar fem långa lediga veckor. Första dagarna blir det syster-mys på västkusten. =)

2 kommentarer:

Cicci H sa...

Ha det så gott! Vi kanske kan hinna ses, om inte du ska vara bortrest hela semestern förstås.

frisky frog sa...

Ja vilken helg det blev! 👍🏼 Tjohoo! Kan vi vara överens om att vi har det så så ofta vi kan. Tvillingar, tvilling-mamman, tvilling-äkta-hälfter, tvilling-barn, andra barn och barnbarn. Sååå mysigt! Och mamsen flyttade vi väl ganska smidigt? Så smidig nu en flytt kan vara... Har man bara den arbetsledaren vi hade så. Ha ha
Nu vill jag att det ska bli fredag - fort.
/P&K