lördag 8 augusti 2015

Gästspel i garnbutiken

Ni som följer Virkostickmaja i Huskvarna har säkert sett att hon bjuder in gästsäljare till sin butik. Från augusti t o m oktober kan man köpa mina stickförvaringar och Froggens fina sjalnålar hos Marie. Det finns också stickmarkörer i en ny smart design. (som jag "snodde" från Froggen)


Ett ettui för tippar och ett fodral för kablar och tillbehör, eller så har man dem till virknålar och annat smått som man kan behöva ha till hands.

Det finns också ett ettui för dig som använder vanliga rundstickor. Jag använder båda sorterna så i min stickväska ligger det grönt med rävar på i bägge modellerna. =)
När man stickar eller virkar kan det vara bra med en påse att förvara sitt projekt i. Dessa tetror står stadigt på golvet eller bordet och om du lämnar nystanet i påsen kan du lämna dragkedjan lite öppen så att garnet kan löpa i öppningen. Tetrorna finns i två storlekar, 20 och 30 cm lång dragkedja.
Tetrorna är sydda av återbrukade tryckta bomullsdukar
Froggens fina sjalnålar finns i de flesta färgkombinationer och varje nål har en "garnig" berlock eller en liten katt. Varje nål har också en liten ängel.
Kika in till Marie så ska du se att det finns något för dig också. =)

2 kommentarer:

frisky frog sa...

De där tetrorna av återvunna dukar är fantastiska! Och jag har en. =) Har kollat efter liknande dukar, men det verkar som om hallänningarna inte har använt såna...
/P&K

Myggan sa...

Eller så har hallänningarna fastnat i ett annat årtionde och använder sina ännu. =) Fast sen jag kom på vad man kan ha dem till så tycker jag att utbudet minskat.
/Anna