fredag 5 februari 2016

Utan nät försmäktar vi i denna skog

Tja, vad säger man? Efter 14 dagar utan telenät, varav 1 vecka nerbäddad i influensa kan det fr o m nu bara bli bättre. Efter några påminnelser till Telia om att vårt nät faktiskt inte fungerar när kabeln ligger avdragen på backen, vad än deras mätningar visar, så löste det sig äntligen i morse.
Förra lördagen checkade jag och sambon in på hotell i "vår" stad, Jönköping, för att gå på bio, äta lite gott och göra ett avbrott i vardagen. Jag kan dock konstatera att Terantino inte är min grej (jag är fortfarande lite äcklad) men maten och frukosten på hotellet var kanongod, dubbelduschen var häftig och utsikten mot Vättern var magnifik från 6:e våningen. Fönstret från golv till tak gör det lite extra pirrigt för den höjdrädde. 
Utsikt ner mot piren, bästa sommartillhållet.
Utsikt längre ut mot Kortebo.
Utsikten från sängen mot Huskvarna.
Att influensan slog till mitt natten och att det blev den värsta hotellnatten som jag kan minnas kan ju inte hotellet rå för. Nu ska jag bara pigga på mig lite till. =)

2 kommentarer:

frisky frog sa...

Jag hade precis börjat funderavpå att det var väldigt tyst Och jag tänkte faktiskt på den där lågt hängande kabeln...
Var det maginfluensa eller vanlig? Här har vinterkräksjukan OCH vanlig influensan slagit till. Kollegor har antingen varit sjuka själva eller vabbat så vabruari är verkligen här. Själv tänker jag hålla mig frisk så det så!
Det där hotellet skulle jag kunna tänka mig att testa. Det ser ut som att er vistelse där började bra i alla fall.
Tjohoo, nu syns vi snart.
/p&k

Myggan sa...

Maginfluensa hade kanske gjort mer nytta, men jag det var den andra varianten som slog till. Med full styrka. Kan inte minnas när jag senast hade feber så länge. Men vilken tur det var denna veckan och inte nästa. =)
Snart helg igen!
/Anna