söndag 17 maj 2009

Årgång 1967

Här är ett resultat från tyghögen. Fast det blev inte den som fick följa med på fest. Det var en annan gammal trasa som fick den äran.
Syster Yster och jag (tvillingar) hade klassträff i går. 9:ans avgångsklass anno 1983. 10 stycken "gamlingar" träffades på supermysiga Hotel Björkhaga i Mullsjö. Maten och vinet var självklart supergott. Och när vi blev hämtade av älskade sambon 8!!! timmar senare hade vi hunnit avhandla alla våra familjer, arbeten, boende, alla som inte var där och en massa minnen från vår skoltid. Några ser man ibland, en del har jag inte sett sen vi slutade och jag kan erkänna att någon hade jag aldrig kunnar känna igen om jag mött personen på stan.
Kvällen var toppen, och vi lovade att göra om det hösten 2010.
PS. Naturligtvis var vi 16 år igen. =)

2 kommentarer:

agata sa...

Åh, jag gillar återträffar! Gamla klassisar som man bara behöver träffa vart tionde år, men ändå har en hel del gemensamt med.

Eftersom jag också har en tvilling så har jag dessutom förmånen att kunna skvallra igenom kvällen dagen efter - med någon som var där och tycker likadant som en själv! ;-)

frisky frog sa...

Tack för en trevlig helg, men gissa om hemresan var seg... blä! Osten mättar än =) Visst hade vi det trevligt på Björkhaga? Bra att vi gör om det snart, men skrämde jag iväg någon för gott tror du? =/
/Ha en bra dag.