fredag 23 juli 2010

Road-tripp

1:a semesterveckan startade med en liten road-tripp för sambon och mig. Många mil blev det och jag fick mestadels vara 2:e pilot och kartläsare.
Jag har inget bra "bil-sticke" på gång just nu, så påsen fylldes med bomullsgarn som resulterade i ett antal små mormorsrutor som än så länge är ett hemligt projekt.Vi landade först i Höganäs. Min ena bror och hans familj tillbringar alltid sina somrar där, och nu kom äntligen vi dit också. Fast storebror hade störtat hem dagen innan för att hjälpa det ena vuxna barnet "ut ur boet", så han får bjuda oss sina grillkonster en annan gång. =)
-
Är man i Höganäs så åker man ju naturligtvis ut till Kullens fyr, där bla Kullamannen spelades in. Ni minns väl den svart/vita spännande spionhärvan som gick på TV första gången 1967? Själv är jag född det året och måste ha sett senare repriser. Mölle ligger också på Kullahalvön.Vi hade bokat in oss på Headals B&B. Där fanns en paviljong som var helt övertäckt av Honungsrosor. Hmm, jag som var så stolt över att min egna ros äntligen tagit lite fart.
Resten av trippen gick tur/retur till Tyskland i rask takt.

3 kommentarer:

Lena Andersson sa...

Hm............. var det lite ÖL sug som fick er att ta en snabbis till Tyskland = )
Tjinge Ling Lena

lil sa...

Min road tripp är 160 mil ENKEL resa! På söndag lämnar jag Korpilombolo o bilar söderut. Ska bli skönt att komma hem till Halland igen.....

Cornelias Cottage sa...

Önskar er en härlig semester!