lördag 2 oktober 2010

Mannen med stort M

Idag fyller mannen i mitt liv 50 år.
Han vet inte om det än, men strax drar hans födelsedagskalas igång.
-
I december har vi "campat" ihop i 12 år. Undra vart de åren tog vägen? Vi träffades på jobbet, och efter lite tjat så gav jag med mig. =) Vi är fortfarande jobbarkompisar med samma chef men det kan gå en hel vecka när vi i stort sett bara har ätit lunch ihop.
Vi har ganska olika intressen. Jag gillar ju allt som har med textilier att göra och mina UFO:n dräller i hela huset.
Mannen älskar hockey och har bara missat 2 el 3 av HV71:s hemmamatcher under våra 12 år tillsammans. Han gillar bilar också, och kanske främst gamla bilar. Förra hösten köpte han sig åter ett raggaråk. Det intresset delar jag till viss del, främst pga av 50-tals modet. Ett annat gemensamt intresse är gammalt och kuriosa och vi tillbringar gärna en lördag på traktens alla loppis.Han vill absolut inte bli firad och därför har hans syster och jag "kokat" ihop ett kalas. För vi tycker att det är värt att fira.
Och med lite tur anar han inte våra planer. =)
-
Grattis vännen!

3 kommentarer:

miastick sa...

Fint skrivet och kul att läsa :) Hoppas kalaset gick bra och att han blev glad!

My Myself and I sa...

Håller med Miastick - kul att läsa! Hoppas han blir nöjd med sin dag.

Å föresten, du har en sak hos mig! /Cornelias Cottage

frisky frog sa...

Även om han inte ville bli firade tyckte jag att han såg väldigt glad ut när han upptäckte nästan 30 gäster som tysta som möss gömde sig i tv-rummet. Kul att vi fick vara med och hjälpa 50-åringen in på "döhalvan" och tack för allt gott att äta och dricka.
Ha en riktigt skön semester!
/P&K