måndag 14 mars 2011

Ny babe

Tjohoo, jag har en ny dator!
En dator som dessutom är min alldeles egen. Den är inte stor och svulstig, nej den är liten och nätt och får nästan plats i byxfickan. I alla fall får den plats i handväskan.
Nu slipper jag snika in mig på övriga familjemedlemmars datorer och jag kan surfa runt ute hos er andra precis när jag vill.
Nu återstår bara att sy ett fodral som är värdigt en dator i Myggans tjänst.

9 kommentarer:

Maria i Falkenberg sa...

Lucky you! Grattis! Jag önskar mig en I-Pad. Om jag bara får en sådan så ska jag bli så duktig på datorer. :)

Missen sa...

Grattis. Jag önskar mig också en sådan.//Marie

Helena sa...

Grattis, ta väl hand om den.

Sanne sa...

Det är skönt med egen dator!

Bettan sa...

Ja, visst är det skönt med en egen...där man kan samla sina egna saker och frhoppningsvis inte få in virus odyl,ting....jag lånar inte ut min dator...ska det spelas musik får det bli på gubbens ..hihi.Jag har så mycket mönster i min så jag är rädd om den. Jag fick köpa ny dator när min gamla blev svart i skärmen...man blir lite darrig, funderar på om man kan hitta sina saker igen. Med hjälp av en kompis som är super duktig på sånt löste han alla problem. Lycka till med din dator och ha det så roligt. Kram sytanten

Ullfull sa...

Åh vilken lycka! Jag har tröstshoppat en Iphone;) men på önskelistan står en ny liten dator! Åh vad Du kan planera till hösten;)
Kram Anita

disa sa...

Underbart!! Jag förstår att du är glad. *ler*

marrimoster sa...

hittade din blogg av en slump - visst är lycka att ha en egen dator - jag har en precis likadan och den är BRA. ser också att du stickar o har höns precis som jag / så jag kommer tillbaka

Fru Purjo sa...

Grattis till datorn :-)