söndag 11 mars 2012

Isprinsessor vs hockeproffset

I elfte timmen av vintern har vi äntligen kunnat "gå på is" på vår egna skridskobana. Bakom vår trädgård ligger en liten mosse och om vädrets makter vill så kan det bli en riktig hyfsad is. Jansson och jag glider fram som isprinsessor och gör små piruetter. Dvs våra försök att hålla balansen när hockeyproffset (sambon) susar förbi ser ur som piruetter. =) Lyxigt känns det i alla fall att kunna snöra på sig grillorna i köket och sedan stappla 50 meter ner till isen för att kunna ta sig ett par glid när helst man har lust.

Nu spånar vi på att utmana grannarna i en hockematch. Vad sägs om hockeynamn som "Swampy roasters", "Pine ducks" eller kanske "Henhouse devils"?

7 kommentarer:

Ullhärvan sa...

Henhouse Devils tycker jag låter bra. Ni kommer att slå dem med hönslängder!

marie sa...

Åh vad härligt. Vi har en insjö några hundra meter från huset, men jag är för feg att gå ut på isar. Men jag tycker det ser så härligt ut=) Jag röstar också på Henhouse Devils, oslagbart!

frisky frog sa...

Jag håller också på Henhouse Devils.=) Hojta om vi ska ha med grillorna till helgen. Jag gillar nämligen isar där jag vet att det bara räcker till midjan om man går igenom.
Längtar till helgen!
/P&K

Anonym sa...

Underbart med is så nära!Henhouse Devils såklart! :-) Mohaha... /Cicci H

Sunna sa...

du skulle vara så snygg i balettkjol med paljetter och jag slår vad om att du fixar en vacker piruett

Lena Andersson sa...

Vad kul, visst ska ni utmana grannarna och så lite korvgrillning, oj vad mysigt det blev = )

Susilull sa...

Det var ingen dålig isbana ni har!
Jag är uppvuxen med "isbanor" alldeles inpå knuten, så roligt vi hade där! Nu har jag nog inte stått på ett par skridskor på de senaste 15 åren! Men det var häftigt när vi kunde promenera på havsisen mellan öarna härute vintern 2009!
Och go for the Henhouse Devils :-)

Tack för din goa kommentar hos mej, har aldrig tänkt på det där att det är värre för kroppen att gå från mörker till ljus än tvärtom...

Kram och ha en bra vecka!