lördag 21 juli 2012

Semester - del 1

Här blev det lite tyst. Jag tog visst semester både från arbete och blogg. =)
1:a semesterveckan tillbringades på Gotland med Syster Yster. Vi for fram en och annan mil på cykel och ett antal mil i bil med goaste Ullfull vid ratten. Vi fick äran att vara gäster hos henne ett par dagar och hon offrade hela sin lediga dag på att guida oss runt på ön. Tack goa vännen. 

Målet med resan var inte att flänga runt och titta bakom varje sten, utan målet var att ta dagen som den kom och bara ha det gott. Men vi har sett raukar, cyklat genom russparken på Lojsta hed, klappat garn från Gotlands spinneri, fotat ruiner och alla rosor i Visby, ätit både lamm och saffranspannkaka med salmbärssylt och vi har letat fossiler på stranden. (fast vi missade Lummelundagrottorna) Lite garn och annat smått och gott slank det förstås med hem. =)

EnergipåfyllningBildbevis


Mest kändeBaggemys
Sista natten bjöd på ett rasande regnoväder och det var ganska så skönt att få komma hem till den egna sängen där man inte måste ge sig ut för att spänna upp tältlinor mitt i natten.
Tältmys utan regn

Tack Syster Yster för det fina resesällskapet och tack för att du drog cykelkärran hela vägen.

3 kommentarer:

Missen sa...

Vilken härlig semester ni hade/Marie

frisky frog sa...

Ja, visst hade vi det riktigt mysigt! Så gött att tjöta om allt mellan himmel och jord, men mest garnigt och utan "störningar". Så fick vi ju träffa finaste Anita med familj, Pia och andra trevliga ö-bor. Vagnen drog jag så gärna, den rullade ju trots allt väldigt lätt.
/P&K

Emilia sa...

Låter som härlig semester!