måndag 25 februari 2013

Match.com

Om man kan bli beroende av sjalar och halsdukar så är jag det. Utan nåt om nacken så känner jag mig naken och det drar. Herregud! Nu inser jag att det är åldern, inte ett beroende. Hur som helst så vill jag gärna ha nåt matchande om halsen till mina kläder. Min Liisa behövde nåt också så det fick bli något av garnet som blev över. En rak tub i slätstickning med kanter i mosstickning fungerar alldeles utmärkt. Bara att dra över huvudet och inget som behöver knytas eller knäppas. Den är 65 cm i omkrets och 27 cm hög och lätt som en fjäder.
Fotat dagen efter firandet av en jobbakompis, så ni slipper min trötta nuna.

När jag jämför kragen med tröjan så inser jag hur mycket snyggare det egenfärgade garnet blir när det randas med grått.
Det finns ytterligare några hekton kvar. En mössa kanske? =)

7 kommentarer:

Cicci H sa...

Så praktiskt med en löskrage på tröjan. Och det var väl du som "lärde"/"lovade" mig att man aldrig kan få för många sjalar... :-)

Ullfull sa...

Snyggt! Inte visste jag det var åldern?!";)), där ser man varför jag stickar sjalar.../Kram Anita

Lena Andersson sa...

Inte har det med ålder att göra, jag har varit halsduks beroende i hela mitt vuxnaliv, särskilt under dom perioder då jag har haft kortare hår. Och du har ju ingen ålder att tala om = )

frisky frog sa...

Snyggt! Jag har börjat med en till min Liisa också, men den tycks inte vilja bli klar. Märkligt!
/P&K

Lina sa...

Superfint! Jag tror inte heller det har med åldern att göra! Håller nu på med tre sjalar på en gång, och vill börja på en fjärde! Och garderoben är full med sjalar och kragar! Tihi :D kram

Susilull sa...

Snyggt!
Min "sjal-låda" är enorm! Men det är tyvärr inte så många som är stickade. Men jag kan inte gå in i en klädbutik utan att komma ut med en scarf/sjal. Hittar alltid någon matchande färg/mönster som jag behöver... :-)

Maria i Falkenberg sa...

Jättefin! Jag har haft sjal inomhus hela vintern på jobbet. Eftersom jag är åldermor där numera så jag får väl skylla på det