söndag 26 maj 2013

Fylleri, fyllera

Tänkte bara visa min födelsedag. 40+ är ju inget jämnt eller så och dessutom mitt i veckan, så firandet blev ganska stillsamt med sambo, barn och Mamsen. Jag försöker komma i förra årets baddräkt (som jag nog inte doppade nån gång) så det blev kyckling med grönsaker och blomkåls-"ris" till middag. Istället för tårta gjorde jag fruktsallad som matchades med Janssons nybakta sockerkaka, grädde och varm hallonsylt. Tänkte att då kan var och en "fläska på" som den vill. Mamma sabbade dock detta med att missförstå mitt "det blir ingen tårta" i inbjudan. Hon hade med sig 5 mumsiga bakelser, varav den oemotståndliga Prinsessen slank in i min mun. Ooops!  
Blommor vill man ju ha och rosa och grönt är väl aldrig fel?
Från sambo


Från Mamsen
3 nya fina pressarfötter till symaskinen, rynka, banda och resår kommer nu att gå som en dans. En grön månadssten till mitt "samlararmbandet" och sist men inte minst ett "garnigt" presentkort som behöver lite betänketid innan det utnyttjas.
Sämre dagar har jag varit med om. =)

6 kommentarer:

frisky frog sa...

Finfina presenter! =)
/p&k

Beda sa...

Grattis grattis och tack för en himla bra blogg!

Cicci H sa...

Finfina grejer! Daggkåpa är så fint! Han har smak den gode sambon. Och jag tror att jag kommer handla min egen födelsedagspresent på tisdag :-)Kram!

Susanne O sa...

Fylleri, fyllera, HURRA!
Grattis i efterskott!!

Susilull sa...

Oj, var visst inloggad på "fel" konto. Om du undrar vem ovanstående kommentar kommer ifrån, så är det från mig :-)

Sunna sa...

vilka toppenpresenter och finfin dag, har jag inte sagt det tidigare så stort grattis, det är väl 27...