söndag 9 juni 2013

Lyckligt vakuum

Efter fyra dagar med goa Gotländskor så sitter jag nu ensam i ett sånt där konstigt vakuum som infinner sig när något roligt plötsligt tar slut. Knoppen ska nu bearbeta allt som sagts och gjorts, och jag tror att jag behöver vila kroppa-stollen lite också. Jag är nog för gammal för att springa på shopping 3 dagar i sträck. =)
Gotländskorna anlände och installerades i Lillfisens rum i onsdags kväll och Syster Yster anslöt strax efter frukost i torsdags. 
Finaste garnet i present från Gotland
Oj, vad mycket vi har hunnit med. Vi tillbringade torsdagen i Hjo, fredagen i Kinna-Skene och i lördags var det Jönköping som var målet. Vi har hunnit med garn-, tyg- och inredningsbutiker, och vi har hittat till ett nytt underbart fyndställe som ni ska få se i ett senare inlägg. Nu har P nya gardiner och kuddar till hela nyrenoverade huset.
Recept och allt som finns kvar av Syster Ysters mumsiga lakritsskorpor
Igår eftermiddag blev det lite stickcafé i trädgården med gofika som Ullfull och jag fixade ihop. Några fina värdinnegåvor blev det då också.

Gofika i trädgården

Blommor från A-M

Finaste nåldynan ifrån Ullhärvan
Nu är här tyst som i graven och enda gutemålet som hörs är ekot i mitt huvud. =) Tack för att ni valde att bo hos mig, och jag hoppas att ni fick en lugn och fin hemresa.

3 kommentarer:

Cicci H sa...

Åh! Den som kunde varit med... Men trädkojan har börjat ta form nu, med extrainkallad hjälp från farfar...

Anonym sa...

Det var en otroligt bra helg, tack bästa Anna att vi fick bp hos dig /Kramar Pia

frisky frog sa...

Gissa om det blev vakuum hos mig också. Det var bara tyst och tom hela vägen hem. Så mycket vakuum att jag fick leta i nästan 45 minuter innan jag hittade den påbörjade långklänningen...
Helgen var i alla fall fantastico och det enda jag saknar var stick-cafét på lördagen. Det får vi ta igen en annan dag. Vilken tur att du bjöd in ö-borna!
/P%K