lördag 4 juni 2016

I nöd och lust och lite till

Idag har första barnet blivit bortgift. Sambons son i och för sig, men han är ju en av våra tre ihop. =)
Dagen till ära hade jag köpte en ny klänning på nätet, som jag kanske borde provat till nogrannare. När jag fick hjälp med dragkedjan igår så insåg jag att klänningen inte funkade. Efter att ha sovit på saken beslutade jag mig för att sy mig en klänning istället. Sagt och gjort, det blev en sval klänning i chiffong och en underklänning i viskosfoder. Modellen är lös och ledig och den funkade perfekt.
Sambon fick också vara med.
När Jansson och Lillfisen gick i skolan brukade vi börja avslutningsdagen med ett foto i trädgården framför jasminen. Idag fick det bli ett foto under körsbärsträdet. 
Vigseln var fin, bruden var vacker, brudgummen stilig, den lilla brudnäbben söt som socker och alla gästerna var uppklädda och snygga. Visst är livet underbart? =)

3 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

Så fina ni är allihop. Tur att du provade klänningen kvällen innan i alla fall. Tänk om du inte testat den förrän det var dags att åka iväg. Det är verkligen bra att ha ett tyglager!

frisky frog sa...

Vad fina ni är allihop! Din klänning blev superfin. Vet någon som har det där tyget... så det blir nog en sån hos mig också. Tissis klänning vill jag också göra. Phu, jag måste bli bra. NU!
/P&K

Cicci H sa...

Ni är så fina allihop! Men jag är osäker på om jag hade känt igen de båda skäggen om jag mött dem på stan... Och så har ju Huskvarnabibblan fin sommarvikarie som jag helt oförhappandes sprang på häromdagen :-)