söndag 5 oktober 2008

Torghandel

Har ni varit på Jönköpings torghandel någon gång? Där kan man köpa allt från tyska delikatesser till hundbajspåsar och blommor. Gunnars konfektyrer i Apelskift är en av mina favoriter (lyckades låta bli igår) som jag minns sen jag var liten. Den här gången blev det några dragkedjor (bra att ha) och lite tyg förstås. De flesta tygerna var nog från 60- och 70- talet och damen som stod i torgståndet sa att hon hade ett helt lager!!!! Jag känner att jag måste till torget lite oftare nu.
Efter att travat upp och ner mellen torgstånden var det gott med lite kaffe och en macka på konditori Napoleon

Mannen i mitt liv fyllde år i veckan och han fick ett presentkort från handelsträdgården av mig. Ett Gullregn som länge stått på hans önskelista och nu tyckte jag att det var dags. Ny fin jord, bra stöd och lite vatten så ska det nog ta sig.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Feel good......

Desirée sa...

Torget är verkligen mysigt, men det är sällan jag är där nu. När jag väl är ledig vill jag slippa åka in till jönköping som jag gör alla andra dagar.

Strömmen gick här idag och inga stearinljus hade jag! IKEA nästa.

Maria sa...

Har aldrig varit i Jönköping! Men handel på torget med retro tyger lät ju inte helt fel...

frisky frog sa...

Fina tyger! Jag vill också till torget i Jkpg. Det måste vara mer än 10 år sedan jag var där sist. Om jag kommer på fredagen när det är pyssel kanske vi kan gå?
Idag har jag handlat lexikon och garnvinda åt dig. Allt till det fatala priset av 270 riksdaler. Vi ses till helgen.
/P&K

Anonym sa...

Minns inte att det vat SÅ!! stort trädet, det var därför jag fick gäva så djupt ;-)