måndag 5 oktober 2009

Oledoledoff

Det börjar närma sig.
Om några veckor är det dags för Stick-event tillsammans med
Syster Yster.
Men vad ska man ta med sig för projekt?
Diagonal-sjalen ska förstås med.
Men vad mer ska med, man måste ju ha lite att variera med.=)
Den här slipovern hinner förmodligen bli klar innan. (har nästan gjort klart framstycket sen bilden togs)
Kanske kan jag ta med mig ett broderi. Ja C, det är okej att brodera också.=) Odd Molly hade så fina broderade tunikor. Men min lön rimmar inte riktigt med priserna på Odd Molly´s, och sambon skulle förmodligen mörda mig. Jag får knåpa ihop en själv. Tyg fanns hemma, broderi garn är hyfsat billigt och i fyndlådan med mönster låg det både ett användbart klänningsmönster och en märkbok med broderimönster. Jag tror att jag kommer att spara ett och annat "lakan" till roligare saker.

Förresten, det finns platser kvar till eventet.


5 kommentarer:

Maria sa...

SMart att virka på en blus och ordna sin egen Odd Molly. Jag har en svart blus som är tråkig, borde göra det jag också...

Susilull sa...

De där priserna på Odd Molly har jag bara inte förstått, snacka om hysteri. SÅ fantastiska tycker jag inte dom är. En "Odd Mosquito-blus" blir säkert finare!

Maria i Falkenberg sa...

Skulle man kunna få en snabblektion i någon broderi-söm? :-)
Jag lärde mig kedjestygn i trean och de är de enda jag har kläm på....tror jag.

Cornelias Cottage sa...

Hej-hopp! Nix, jag använder inte ullen. Jag har gutefår och den ullen lär inte vara den finast att arbeta med, sägs det.

Kram!

Ewa sa...

Har också funderat på att fixa egna "Odd Molly tunikor". Mönster finns, men måste fixa tyg. Vi är utan tygaffär här nu, då den sista gick i KK i somras, så det blir via nätet... Priserna på de äka är helt åt skogen, skulle aldrig betala det, även om jag hade pengar. Har du sett priserna på strumporna och handledsvärmarna?! Helt galet. Ska bli kul att se ditt färdiga resultat.

Mvh
/Ewa