torsdag 19 november 2009

Bloggträff

I dag gjorde jag slag i saken.
När jag ändå varit på kurs på det stora möbelföretaget så passade jag på att leta mig in till Falköping för att hälsa på en bloggvän. Hon har öppnat en liten butik tillsammans med döttrar och svärdotter. Mormors bod är precis en lika varm och härlig kvinna som man kan ana mellan raderna i hennes blogg. Jag hade kunnat stanna hela kvällen och bara prata garn, mönster, jobb, ja allt mellan himmel och jord. Men hon var ju mitt i jobbet och hemma väntade isterband och potatismos. Men vi bestämde att nästa gång så förvarnar jag och då tar vi en fika och kacklar lite mer.Bild från Mormors bod
Hur butiken var? Helt underbar naturligtvis. Har ni inte varit där än så bara måste ni gå dit.
Men nej, jag handlade inget den här gången, jag bara rekade lite. Man vill ju ha en anledningen att gå dit fler gånger. =)

Vi syns!

2 kommentarer:

frisky frog sa...

Jaha, då måste man ta sig till "Fallköping" då. Ser ju väldigt mysigt ut. Vad synd att jag redan har fått min julklapp... annars kunde jag ju önskat något. =)
Snart fredag!!
/P&K

Anonym sa...

Tack för de fina orden. Jättekul att få träffa dig, kändes som vi känt varann länge. Var vi möjligen vänner i ett tidigare liv? Nu ser jag fram emot den där fikan.
Och till syrran här ovan vill jag bara säga: Önska dig en julklapp till. Vad ska man annars ha systrar till?