måndag 24 oktober 2011

Glad i magen

Stickeventet är över för den här gången och kvar dröjer sig en känsla av, ja av vad då? Jag känner mig nästan lite som när man är nykär, glad ända ner i magen. Otroligt trött men mycket nöjd. Förutom ett gäng envisa getingar så har helgen flutit helt problemfritt. Alla gamla vänner man träffat och alla nya vänner som man fått. Och titta vilken massa fina presenter som Syster Yster och jag har fått.
Missen hade med sig en virknål till lilla mig. Ser ni, nu kan jag virka med något annat nr än 4 och 4,5. =)
Jag vet att om några dagar, när alla intryck har hunnit sjunka in lite mer så kommer jag sakna er alla så otroligt mycket. Och tyvärr så är det ett helt jäkla långt år till nästa event. Suck!

9 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Ja, det verkar ju ha varit lyckat i år också. Om det blir någon mer gång då ska jag ställa en klocka så jag hinner med att anmäla mig jag med....
Det verkar kul med stick- event/läger och för min del skulle det vara nyttigt med nya intryck. Sen ligger ert event inte så värst långt bort för min del och det är också en fördel....

Pernilla sa...

Jag känner igen känslan. Ett år går ändå ganska fort och så har man något att längta till.

frisky frog sa...

Trött som ett ålderdomshem, men väldigt väldigt lycklig. =)
/P&K

ps.Vi glömde utvärderingarna...

Emilia sa...

Tack igen för en superhelg!

Anonym sa...

Åh, vad jag vill vara med nästa år! Cicci H

disa sa...

Vad roligt ni verkar ha haft!! =)

Anonym sa...

Tänker på helgen som var, och bir alldeles överlycklig i hjärtat! Vilken toppenhelg. Nu, efteråt när jag tänker på allt vackert som jag såg, alla garner, stickningar, virkningar....Hjälp, tror nästan inte det är sant! Hoppas året går superfort, så det blir dags för Event igen!!! Ha en fortsatt fin höst/vinter. Kom å tänka på alla nya vänner jag har fått genom er! = Lycka.

Tack och kramar till er från

vonna G

http://vonnasniggeling.blogspot.com

ammie sa...

Tack Anna och Carin för en trevlig och innehållsrik helg!
Passar även på att tacka alla trevliga handarbetande kolleger!
Hoppas vi ses om ett år igen!
Hälsn
Anne-Marie
Bankeryd

Pysselfarmor sa...

Sååå himla kul det var! Ler inombords hela tiden...välordnat var det av er. Tack! Hoppas året går fort----som vi säger norrut som en "grisblink" ;-))