söndag 30 oktober 2011

Luktar hallon

I går for Jansson och jag till den stora blågula butiken i väster. Jag ordnar varje år en bussresa för alla shoppingsugna jobbarkompisar och naturligtvis så åker vi dit när det är som mest folk. =) Men vi hade tur den här gången, ingen kö in kl 8 i alla fall. Fast det hann ju ändra sig. 
Det blev några födelsedagspresenter (Lillfisen fyllde 16 igår), nån julklapp och lite annat smått och gott. Vi kom ut med 2 halvfulla kassar tillsammans så nån överkonsumtion blev det inte.
Vi lunchade med systerdottern M på hennes jobb och sen tillbringade vi 1 timme med att välja nya glasögon till lilla mig. Jansson hade nog önskat sig en mer beslutsam mamma än den velande tvillingsjälen hon får hålla till godo med. Men till slut blev det ett par, helt otippat, hallonfärgade bågar.  
Jag hade faktiskt planerat att jag skulle ta något mer diskret än de gamla gröna bågarna.......

3 kommentarer:

frisky frog sa...

Lite avis är jag allt, jag tröttnade på mina nya bågar efter ca 14 dagar. Jag är övertygad om att hallon blir hur snyggt som helst.
/P&K

Susilull sa...

Det var lite på gränsen för mycket folk på U-red även nä vi var där i torsdags. Men man får andas djupt och kryssa smart i korsningarna! Är jättenöjd med mina hjärte-skålar, hade kalas igår och använde några att ha smör och färskost i. Undrar nu varför jag inte köpte några till...
Kul med nya glasögon! Har avverkat tre butiker på två dagar för att försöka hjälpa maken att välja, än har han inte bestämt sig :-)

Lena Andersson sa...

Vill se glasögon nu, svårt med väntan.