måndag 9 januari 2012

Miljöombyte

I helgen tog jag med mig sambon och målarmästare Jansson för att välja nya tapeter till vardagsrummet. Vi har snart bott i huset i 10 år och det är tidsintervallen för tapetbyte, säger sambon.
Innan vi flyttade in i huset hade vi totalrenoverat. Tillbyggt, ny planlösning, ny el och nya rör. Alla färger skulle väljas på en gång och jag trodde aldrig att vi skulle komma överens. Men det gick på ett par timmar faktiskt. Barnen fick välja till sina egna rum och vi enades om kök, källare, wc och hallar. Till sovrummet fick jag välja tapet och sambon valde till vardagsrummet. Barnens rum har förändrats från barnrum till tonårsrum under åren, och nu är det alltså dags för vardagsrummet att få ett lyft.
Vi enades, friktionsfritt, om en tapet och på vilken vägg den ska sitta. Det är dessutom en easy up så även målaren blev nöjd.
Rävdunge 04 av Hanna Werning
Sen är det ju det där med färgen på övriga väggar, gardiner och annat, men det ordnar Jansson och jag när sambon är bortrest i några veckor. =)

3 kommentarer:

myzpyz sa...

det war ein sehr fiiin tapetchen ;)
püzz und kram

frisky frog sa...

Hanna gör fantastiska mönster (vi har ju också hennes tapeter) så det valet tycker jag var perfekt! Spännande att se vad det blir för färger i övrigt...
/P&K

Lena Andersson sa...

Spännande, skulle vara kul att se lite av erat boende.