måndag 16 januari 2012

Tittut

Sista dagen, på den utlovade reparationen inom 5 arbetsdagar, fick vi idag vår telefonledning lagad. Ett visst skogsbolag har lyckats köra ner ledningen 2 gånger den senaste månaden. Vilken tur att jag förprogrammerat några inlägg så att det inte blev helt dött här på bloggen. =)

I mellandagarna hade jag ett lunchdate med en blivande författdiva. Ja alltså en blivande diva, för författare är hon ju redan. =) Meningen med lunchen var att jag skulle få äran att bli ägare till en av böckerna ur 1:a upplagan av "My". 
Nr 10 står därför nu i min bokhylla, signerad så klart, och eftersom jag blev lite sjuk i fredags kunde jag stäckläsa den med gott samvete. 
"My" är berättelsen om just My och hennes spännande tillvaro i smålandsskogarna. Hon har får och höns, en tam räv under huset och dessutom lånar hon snygg-polisens "talande" hund. My kan allt om naturens egna apotek och hon kan både få till en älgstek och flå ål. Hon lyckas få den snygge polisen Martin på kroken och hon hjälper traktens invånare med alla möjliga, och omöjliga problem. Slutet är ganska oväntat.... 
Jag kan se vissa likheter mellan My och författarinnan och jag kan inte låta bli att undra över vad som är dikt och vad som är taget ur verkligheten. Vi får nog ha en ny lunchdate snart...... ;)
Tack för boken Deisirée, den var kanonbra! Jag väntar med spänning på uppföljaren.

2 kommentarer:

Sunna sa...

wow, den boken lät kul

My Myself and I sa...

Haa hhaaa ;) ja, det vill du veta kan jag tro!