torsdag 17 maj 2012

Leverans # 1

Ett antal beställningar ligger och gnager det dåliga samvetet. Först ut är två tunikor som jag levererat till västkusten. Det är nog en favoritmodell för köparen, jag tror att det är nr 3 och 4 i ordningen. =) Modellen tillhör faktiskt även mina favoriter, så allt som allt har jag sytt 7. Nej, jag har sytt 8!
Fotona blev inte de allra bästa, men så går det när man håller till i källaren och inte hinner vänta på dagsljus. (de skulle ju packas och postas)
Den första är en enkel vårtunika i ett svalt tyg i färgerna turkos, lime och vitt. Jag snålade visst när jag köpte tyget så det fick bli en vit ficka. Beställaren vill gärna ha fickor till sina nycklar, och då måste man ju fixa fickor såklart. =)
Nummer två är en benvit, spetsprydd, volangig sak som ska vara starten för ett välförtjänt sommarlov.  
Notera Piccason i bakgrunden. =)
Den vita fick nersydda veck i halsen, prydda med spets och sammetsband.
Jag försöker att få med ett tvättråd när jag syr åt andra. M:et står inte för medium, det är första bokstaven i beställarens namn. =)
Nu ska jag försöka avsluta nästa "rockiga" beställning med att sy i ett par knappar.

5 kommentarer:

marie sa...

Det är ju fantastiskt vad duktig du är, jättefina!
Kram Marie

frisky frog sa...

Jag har ju sett beställaren i de andra och vet att hon klär i modellen. Hon kommer att bli hur fin som helst! Gillar särskilt den vita. Du vet väl att jag fyller år snart?
/P&K

Lena Andersson sa...

så fina!

frisky frog sa...

Motagaren var såååå nöjd och hade fått fina komplimanger för den randiga. =)
/P&K

Emilia sa...

Supersnygga ;)