torsdag 31 maj 2012

Sockertopparna

Så var 1:a perioden avklarad i "studentmatchen". Igår körde jag två vackra flickor till utgångsplatsen för skolbalens bilcortege. Unga, vackra och förväntansfulla, se så lyckliga de ser ut. Min lilla Jansson i vackraste duvblått, à la Myggan förstås, och hennes kompis Amanda i vacker rosa chiffong. Jag tycker att de är lite lika varandra fast en är ljus och en är mörk.

Bild lånad av Jnytt.se
Jag har ingen bild på Janssons rygg, men skärningen går nästan ändå ner till midjan där bak. Mönstret är ett ihopakok av diverse mönster. Kjolen är helklockad och den faller sååå fint. Det fanns en bolero i samma tyg som väskan och med blått foder, men den försvann någonstans på vägen. =) Och det bästa var nog priset, 410 kr för en balklänning är väl överkomligt? Hur det kunde bli så? Sambon köpte tyget i Thailand.
Bild lånad på Jnytt.se
Med på balen var även en annan Mosquitoklänning. Jobbarkompisens svärdotter behövde kläs upp och jag ryckte in. Kanske inte riktigt i min smak, men den lilla prinsessan blev väldigt nöjd.
Jag ska bara pusta ut lite, sen laddar vi om för studentfesten här hemma om ett par veckor.

7 kommentarer:

Maria i Falkenberg sa...

Vilken ljuvlig balklänning på fina dottern - och vilken härlig färg!
På min tid hade vi "bara" lärarmiddag och jag var iklädd ett Carl Larsson- förkläde!! (Ljuva sjuttiotal...)

disa sa...

Så fin klänning på en fin dotter!! =)

frisky frog sa...

Vackraste systerdottern har jag! Att hon har en mamma som syr fantastiska klänningar gör henne knappast fulare. =)
/P&K

frisky frog sa...

Glömde... Väskan, har du sytt den också. kan man få en närbild?

Pernilla sa...

Själv kan jag ju inte sy så det fick bli köpt klänning. Men jag har i alla fall stickat en sjal dottern kan ha till. Om 2 veckor är studenten avklarad.

Emilia sa...

Vilken snygg balklänning hon fått!

Otaliga projekt sa...

Härligt med Mosquitodesign. Jag är nog minst lika nöjd som Studentskan.
Jag hoppade i den ena kjolen direkt när jag fick paketet och det är tveeeeksamt om något annat plagg kommer på i närtid...
Jag har lyckats gå ner lite sen måtten togs men eftersom det var så finurligt med hyska i midjan så satte jag dit en likadan strax innanför så den passar nu, plus att jag sen har att "växa i", rosévinet kan ju sätta sina spår. Trevlig helg.
Sarah