söndag 27 maj 2012

Paketdax

Först vill jag tacka för alla gratulationer på min födelsedag. Tack fina bloggvänner!

Jag tänkte visa presenterna som jag fick, och den första jag visar är den från Syster Yster. Inte för att den är finare än de andra, utan för att den är så "tvilling".
Om någon frågar hur det är att vara tvilling så brukar jag svara att det är som att vara en person i två kroppar, vi tänker helt enkelt likadant. När vi var nyfödda var det en "vänlig" dam som upplyste Mamsen om att bara den ena tvillingen "får gulan". Hon menade på att bara en utav oss skulle kunna få barn. Den teorin har vi överbevisat 2 gånger var. =) Istället brukar vi skoja om att det bara är den ena av oss som har fått hjärna. Eller rättare sagt, vi fick en gemensam och vi turas om att ha den. Om jag gör en "tankevurpa" så säger syrran snabbt; "Idag är det jag som har gulan".  När vi köpte paket till varandra så delade vi på gulan. Kolla in färgvalet! Mitt paket är inhandlat hos Tummelisa i Göteborg, och paketet till syrran köpte jag hos Garnshoppen Astrid i Jönköping.
Syrrans till höger och mitt till vänster
Mina andra presenter var Hannus "Sommarkalas", ett Thomas Sabo armband med en mycket passande berlock  och en kamera med massa fina finesser (som jag inte riktigt fattar än). Och naturligtvis fick jag blommor också.
Från Lillfisen

Från Jansson

Från Sambon

Tack så mycket allihopa!

5 kommentarer:

Medea sa...

Vad häftigt när paketen blir så lika. Berlocken var verkligen passande. <3

Sunna sa...

vilka underbara paket, festligt att ni handlar så lika, måste kännas underbart att ha varandra

Sanne sa...

VÄLDIGT lika paket :-)!!!

disa sa...

Ett stort grattis i efterskott!! Vad roligt med paketen, att ni köpt så lika till varandra. =)

Anonym sa...

Smått fantastiskt med likheten i paketen! Hade kunnat använda de färgerna själv, vet du. :-)/Cicci