söndag 12 oktober 2014

Höstglöd

Hur går det egentligen med Gäddornas sockutmaning? Det är ju inte så många månader kvar till årets slut, och med endast fyra färdiga par så ligger jag liiite efter Syster Ysters åtta. (hon har säkert några till på gång)
Efter Froggens sockkurs på Katrineberg så blev det lite garn över och jag fick med mig två nystan Big Fabel hem. Resultatet blev ett par randiga sockor i bästa tå-till-topp-mönstret. Tack vare Eddy så har jag lyckats med maskstygn också och jag är riktigt nöjd med avslutet i hälarna.
När jag vände sockorna ut och in för att fästa trådarna så visade sig det här fina mönstret.
Och jag bara måste visa höstens bästa skoköp. Ett par jodhpurs från Engelsons i äkta skinn och med stålhätta i tårna. 
Stålhätta ifall jag skulle bli trampad av några elefanter. =)
-
PS. Jag vet att jag borde sticka på Janssons Caramel, men jag kanske kan blidka henne med sockorna.

7 kommentarer:

Blenda sa...

Oh, de var ju ännu snyggare på insidan! :-D Borde sticka sockar också, men tycker det ät tråkigt... Fast jag skulle verkligen behöva ett par nya. Tror det var förra hösten som jag skulle sticka mig ett par strumpor, men det blev 5 par (el nåt) till döttrarna istället. Hm.

frisky frog sa...

Åh vad fina de blev. Men är det verkligen garnet du fick av mig? Som nysta såg det ju hur mesigt som helst ut. Det ser ju ut som ett annat garn, verkligen skitfint!
Jag är inte så säker på att det blir 12 par här. Jag har 4 påbörjade par, men det är ju så mycket annat jag vill göra. Borde kanske fokusera...
/P&K

Susilull sa...

Gosiga, mysiga, snygga sockor kan man inte få för många av!
Men jag är alldeles för dålig på att sticka sockor, det brukar bli ett nytt par när favoriterna börjar ge sig i hälarna :-)

sinneskatten sa...

Så snygga sockor, jag får inte till några snygga maskstygn, men jag antar att det handlar om träning! De jodpursen skulle sitta fint på mina fötter!

Otaliga projekt sa...

Apsnygga skor!

Emilia sa...

Härliga sockar! Och snygga skor med!

disa sa...

Vilka fina sockar i härliga färger! :)