tisdag 28 oktober 2014

Femton gastar

Ja, eller rättare sagt, 16 stycken fördelade på 2 sockor. Syster Ysters variant på tå-opp sockar tillsammans med Barbro Wilhelmssons spöken.
Garnet är 95 gram av Novitas 7 bröder som tycks finnas i massor i det här huset. Jag har stickat på stickor nr 4, för jag har en viss förmåga att sticka sockor lite för löst.
På tal om Novita, har ni sett deras nya sticktidning? Massor av fina modeller som är fotade i väldigt fina miljöer. Jag är speciellt nyfiken på garnet Suomivilla. Och kolla in de röda fina näbbstövlarna! Vad köper man dem? 
Bild lånad från Novita Knits
Måste jag åka ända till Finland för att hitta dem? =)

5 kommentarer:

frisky frog sa...

Åååh vad fina! Gillar särskilt det röda varvet efter tå-ökningarna. Den snor jag rakt av. =) Är det så att du egentligen är färdig med din 12 par och kommer att hosta upp dem sista veckan i december? Erkänn!

Jag har också syster-abstinens! Fika på Göstas? Jag är ledig i dag... Jag tänker i alla fall hålla tummarna hårt för att de tre (och en halv) veckorna till Havanna går supersnabbt.
/P&K

frisky frog sa...

Glömde ju... Garnerna i den superduperfina tidningen sägs kunna köpas på Rusta.
/P&K - igen

Myggan sa...

Här erkänns inget.... Tyvärr finns inte alla garnerna på Rusta, inte i Jkp iaf.
Vi som inte är lärare får snällt jobba. =) Men vi kan kanske planera in ett besök hos Gösta nån fredagseftermiddag?
/Anna

fale artut sa...

Lugn bara lugn, sök på KERO, de har röda näbbskor med olika höjd. Perfekt julklapp när jag tänker efter. Om man har varit riktigt snäll, de är inte gratis.

Myggan sa...

Åh, tack Fale. =)
/Anna