tisdag 26 maj 2015

Ett år visare

Fyllde jag hundra år i helgen? I alla fall känns det så idag när jag fått vara hemma från jobbet för att kurera mig lite. Eller så har jag plockat upp någon liten bacill någonstans....... Det är lätt, när man är sjuk och ensam hemma, att tycka lite synd om sig själv. Då känner man så mycket tydligare de andra, mindre ungdomliga krämporna. Ni vet, ont i kroppen av trädgårdsarbete och en irriterande "pirrig" känsla i knät efter för mycket stavgång. Suck! Sånt fanns inte på kartan när man var 25 år.
Födelsedagar numera är ganska stillsamma händelser. Kaffe och paket på sängen av sambon. Stekpanna, flexislang och kantspade, visst låter det romantiskt? Det fina är att det fanns på önskelistan. =) Jag fick en glasbehållare för sommarens alla läskande drycker och en ställning till hängmattan från barnen. Perfekt kombo om ni frågar mig. 
Även en söt liten kruka med rosor från jobbarkompisen.
Och än är jag i alla fall inte på "döhalvan", som lillebror säger om livet efter 50-årsdagen. =)

2 kommentarer:

frisky frog sa...

Nej, inte döhalvan här heller. =) Så många fina grejer. Själv fick jag Leilas nya kokbok av E, smycken av Gullungen och bamse-presentkort på Blomsterlandet av J och maken. Till helgen ska jag botanisera bland sommarplantorna tänkte jag...
/P&K

myzpyz sa...

grattis i efterskott finaste du <3
kärlek o kramar