söndag 17 maj 2015

Längtan

Igår blev längtan efter Syster Yster stor. Några sms hit och dit och en stickträff var bokad på fiket mitt i mellan oss. Halva vägen av de 17 mil som skiljer oss åt. Och oj, vad endast tre timmars babbel och skratt ihop med bästaste syrran kan göra underverk. =)
Nästa vecka fyller vi år och i systers packning fanns min födelsedagspresent. Det är liiite oklart om små-tvillingarna också har födelsedag då, men man kan väl säga att presenten var till Lill-Anna också. =) En litet klädskåp med en liten byrå i. Precis vad vi behövde, Lill-Anna och jag. Hennes kläder och grejer börjar sprida sig lite överallt.
Både skåpet och byrån är klädda med fin tapet. I skåpet hänger det galgar och i byrån finns det yttepyttesmå klädnypor. 
En spegel är ju ett måste för alla flickor och en "ryggrad" av ståltråd är bra att ha när ens egna består av vadd. 
Ett handtag vid förflyttning är toppen och fotot på skåpets krön talar om vem skåpet tillhör. =)
Tusen tusen tack Syster-Yster! 
(Du får ditt paket nästa gång vi ses)  

5 kommentarer:

Missen sa...

Härligt med sådana träffar. Längtar efter er kram

frisky frog sa...

Vilken tur att du hade vett att hojta då! De där timmarna gjorde så gott ändå långt in i hjärtat. =) Nu klarar jag mig några veckor till. Sen blir det 6:e juni, midsommar, kanske sista helgen i juni, Wheels &Wings...
/P&K

miastick sa...

Men åååh- vilken fantastisk present! Fin läsning om systerskapet också. Kram!

Lina sa...

Så himla fint! Dom är ju helt underbara! Och alla fina kläder ni gör till dem!! Vad kul att Mini-Anna också fick en garderob :) Ni är så duktiga! Mina töser skulle bli helt förälskade om dom fick se detta! Vet inte om jag vågar visa dom era bilder! Då lär jag väl få sätta igång och sticka tre mini systrar!! Och snickra en garderob, det är nog liite mer än vad jag kan få till!!!! Kramar

Maritas Maskor sa...

Såå himla gulligt!! Vilken present! Och Lill-tvillingarna är ju så söta och på pricken lika er! 😀 Grattis till er alla på födelsedagen!