lördag 5 mars 2016

En nyttigare variant

Istället för något avslutat projekt bjuder jag idag på ett kaktips. Jag prövade att baka brownies på svarta bönor och chiafrön. Både gluten- och laktosfri, men inte choklad och sockerfri. Något torr i konsistensen kanske, men med lite glasyr på toppen går ju det att åtgärda. Eller varför inte lite glass eller en klick grädde. Jag ganerade min med lite vit choklad eftersom det fanns i skafferiet. =) 
De färgglada måtten än inhandlade hos Tiger
Jag inbillar mig i alla fall att den är lite nyttigare än "vanliga" brownies. Vita bönor och vit choklad i borde funka lika bra, fast då får man kanske byta ut kakaon mot något annat.
Nu åter till stickningen så att det blir något färdigt nån gång. =)

2 kommentarer:

frisky frog sa...

Mmm, ser mumsig ut! Jag har också sneglat på alla dessa "nyttiga" recept. Ska kanske bestämma mig för ett till månadsskiftet. =)
/P&K

ps. Jag kommer defenitivt att sticka fler vantar från fingrarna och ner.

Cicci H sa...

Då kanske jag "vågar" använda mitt recept ;-)