lördag 13 augusti 2011

Nystart

I går var det stickcafédags efter ett litet semesteruppehåll. Det gnabbas och retas i hjärtlig ton, och vi avhandlar allt från stickmönster till någons makes gjutning av ny trapp. I går ägnade vi dessutom lite tid till att diskutera huruvida vi skvallrar eller inte. =) Vi fick dessutom fint besök av Ullhärvan när hon ändå var i trakterna, jättekul tycker jag. Hennes sjal väckte stor beundran och att hon satt där och stickade på en ny utan mönster förundrade fler än en utav oss. Ni vet det där med spetsstickningens ouppnåeliga hemligheter.....
Eftersom jag aldrig "hinner" att fota något på cafét så får ni njuta av mina alldeles egna grönsaker istället. Kolla in de fina potatisarna med lila fläckar, Asparges, som definitivt ska odlas nästa år igen.
De är "de godaste potatisarna" som Syster Yster någonsin ätit. Det ni!

6 kommentarer:

My Myself and I sa...

Vilken härlig bild! Att ta fram och titta på när snön viner runt knuten!

Susilull sa...

Härligt med egen skörd.
Vi har skördat delikatesspotatisen Cherie i år och den var enl oss den absolut godaste potatisen vi ätit.
Men jag skall lägga Asparges på minnet, det kan ju få bli två sorters superpotatis nästa år!

Susilull sa...

P.s Gillar ditt durkslag!!

Lena Andersson sa...

Vilka fina klänningar du och syrran gjort i förra inslaget.

disa sa...

Åh, underbart med egenodlade grönsaker och potatis!! Nu svarar jag här istället när jag liks skriver till dig, jag vet inte vad det vita luddet är för något. Jag fotade det bara för att det såg så coolt ut! =)

frisky frog sa...

Mmmm, de knölarna var fantastiskt goda. Bästa med en klick smör utan något annat som "stör".
Tänkte att kanske, kanske skulle polackerna ha fina emaljerade saker som i Prag, men jag hittade inget. Det närmaste textilit var 2 stängda tygaffären så något polskt garn blev det inte heller.
/P&K