söndag 7 augusti 2011

Risbrokampen

Förutom Syster Yster har jag jag två bröder, en äldre och en yngre. 
Bröder
Vi försöker att träffas allihopa varje sommar för att grilla och umgås med våra familjer. För det mesta håller vi till hemma i vårt föräldrahem, Risbro, som vår äldste bror numera äger. Han har ett stort och rymligt uterum och dessutom är han en grillfetichist som äger flest grillar av oss alla. (han grillar  t o m julskinkan)
Svåger och Sambo

I år var det dags att uppgradera träffen och därför startades Risbrokampen. Förutom lillebrors familj är vi varken sportfånar eller vinnarskallar och därför var grenarna; kasta tärning, gå på styltor, kasta stövel, reaktionstest, kubb och kasta fiskar i sjön.
Gissa vilken familj som vann och får äran att ha den "åtråvärda" vandringspokalen ända till nästa år? =)

5 kommentarer:

Susilull sa...

Skall man gratulera er kanske..?
Kul grej och ett roligt sätt att träffa syskonen på. Jag har en svåger som är grill eller snarare Weber-fantast, han grillar också allt, julskinkan, hel kyckling, kalkon mm. I höst har jag hört att det vankas tupp-grillfest! Han har skaffat höns också och behöver "bli av" med lite tuppar...

Inga sa...

Trevlig tradition med grillnng och kamp. Vi har också en grilltradition. Förra året utökades den med mc-åkning. http://tankstallet.blogspot.com/2011/08/traff-med-carlssons-mc-klubb.html

frisky frog sa...

Japp, nu måste den åtråvärda (?) pokalen stå på en central och väl synlig plats i hemmet tills nästa års kamp. Och du vet, när som helst dyker jag upp och kontrollerar att ni har den framme... Hur som helst: tack för en supermysig helg!! Lite kort va?

Evelina (Ina) sa...

Haha kära faster Anna.. kul att du ser det som en "ära" att ha priset!:D
Det var jättetrevligt i lördags och "lekarna" var urkul! Ha det fint! Många kramar/Ina

Maria i Falkenberg sa...

Grattis, grattis! Så kul det är med släktträffar. Det var längesen vi hade det på sommaren.
Vilket tjusigt armband du har skaffat!!