söndag 16 september 2012

Köpe o köpe...

Igår fick jag följa med vännen till Göteborg. Hennes övriga familj roade sig på Liseberg och vi gjorde en regäl shoppingrunda på stan. Man hinner aldrig så mycket som man tänkt men lite hittade jag i alla fall att lägga veckopengen på.
Knapp Carlsson fick släppa ifrån sig några knappar och lite band.
Strikk hade 10% på hela sortimentet och halva priset i fyndkorgarna. 4hg lingarn och ett nystan Cabaré att kanta med. Det blir kanske en sjal, en kortare överdel eller något helt annat.
Allt-möjligt-butiker som Tiger och Lagerhaus är alltid svåra att motstå. Den lilla grodan är en kväkande ficklampa, gissa vem som ska få den?
Efter tips från Tant Kofta och Jag blommar inhandlades det en stans på Panduro. Oj, oj vad fina ettiketter jag kan göra nu. Färgglada säkerhetsnålar går alltid åt och den lilla hålslagen (Tiger) med bara ett hål ska få följa med till jobbet. Den ska få ingå i min "Ordning & reda-patrull".
Så hann vi förstås med både fika, suchi och ett glas rött. Tack bästaste kökshäxan för en fin dag. =)

7 kommentarer:

frisky frog sa...

Vilka fina fynd! Särskilt grodan... =)
En sån där stans är jag också ute efter. Du skrev ju att du skulle till Panduro och ändå fattade inte min hjärna att jag kunde skicka bud. Det är tydligt att det är du som har gulan denna helg.
/P&K

Missen sa...

Jag var i stan i fredags och köpte också en sådan etikettstans. Vad köpte du den med ett hål?/Marie

Anonym sa...

Tack själv! Jag är sååå nöjd med mina fynd. Vet inte hur snabbt eller i vilken ordning jag ska börja :-) Den svarta snurran blev fantastiskt bra till örhängena oxå. /Cicci H

disa sa...

Låter som en himlans härlig shoppingrunda det!! =)

Maria i Falkenberg sa...

Visst är det trevligt med sådana där köperundor!

Emilia sa...

Vilken lyckad shoppingtur!

The Knitting Seaman sa...

jag vill också ha en stans! var den dyr?