lördag 1 september 2012

Kuckeliku

Det är sällan som jag tar sovmorgon efter 8, men när man vaknar en lördagsmorgon kl 4 och huvudet går i spinn på alla idéer blir man liiite trött på sig själv. Men det är ingen idé att ligga kvar i en varm och skrynklig säng och ändå inte lyckas somna om, man kan lika gärna gå upp. Vad det var som jag gick igång på då? Jo i förra veckan öppnade äntligen Ohlssons tyger i Jönköping. De har flyttat in i rymliga och luftiga lokaler och jag har förstås varit där. Massor av fina tyger, vaxdukar, kuddar och t o m lite garn. Det finns många fina öppningserbjudanden just nu och då får man ju passa på. Titta på de fina stuvarna som jag hittade på deras välfyllda och välorganiserade stuvbitsavdelning.
3 mycket nyfikna matletare
Massor av tygmeter som ska förvandlas till stickförvaringar av diverse modeller. Det var just vilka slags modeller som mitt huvud promt skulle bena ut i den tidiga morgontimman. När jag har fixat ett gäng till mig själv så tänker jag ta med mig överskottet till Stickeventet, där kommer det finnas till försäljning. Blir det något över så hamnar det i Hönsredet här brevid.

Noterat: Tuppen Alvar tycks också ha vaknat tidigt idag, han gol stax före 5 när det fortfarande var mörkt. Stackars hönor, min sängkamrats snarkningar kan tyckas som en västanfläkt i jämförelse. Jag har dessutom händer att stoppa in öronpropparna med.

7 kommentarer:

Missen sa...

Kanske man ska åka en sväng till Jönköping i höst. Jag känner igen syndromet att inte kunna sova/Marie

disa sa...

Det blir spännande att se dina färdiga sy projekt sedan!! =)

Lena Andersson sa...

Kul med ny affär och projekt på gång, jag väntar bara på att få inspiration till att börja sy igen.
kram

frisky frog sa...

Finfina tyger! Finns där orange finvaxduk?

frisky frog sa...

Finfina tyger! Finns där orange finvaxduk?

Emmas dagar sa...

Oj! Ohlssons tyger i Jönköping!
Jag MÅSTE dit!

Maria i Falkenberg sa...

Vad kul med en ny tygaffär! Ser fram emot att se förvaringarna, behöver uppmuntra mig själv nu:)