torsdag 25 oktober 2012

2:a gången gilt

Så kom den då, årets första snö. Fina, frostiga, kalla flingor. Bara en liten stund senare så kom solen igen, och jag passade på att fota mina fina nystan som jag färgade hos Liisa i lördags kväll. Garnet heter Navia, Passion och är en mjuk blandning av lammull, alpacka och mohair.
De första två nystanen härvade jag upp och fick faktiskt till den färg som jag försökte få fram förra året.

Nystan nr 3 och 4 gamblade jag lite med och färgade som de var. Lila och grönt blev färgvalet och det ser faktiskt ut som om jag lyckades få färgen att tränga in överallt.
Jag var smart och köpte några svarta också, så att jag har något att randa med. Fast jag skulle kanske valt grått eller nån annan färg istället.

5 kommentarer:

Silvertrollet sa...

Tjusigt! Jag blir faktiskt riktigt sugen på att prova, men jag _ska_ inte börja med någon ny hobby...

disa sa...

Så härliga de blev!! =)

frisky frog sa...

Superfina! Bättre än mina... i alla fall det ena. I helgen ska jag försöka hinna färga om det. Funderar faktiskt på att köpa egen färg, men det är kanske dumt att satsa på ännu ett projekt.
/P&K

Cicci H sa...

Å så fina de blev! nu ångrar jag att jag inte färgade något...

Lina sa...

Det blev ju jättebra att färga i Navia! Köpte mina i ett 10pack för endast 175kr, och jag kommer att få några över, att jag inte tänkte på det då, för dom ser verkligen jättefint ut! Jag köpte ju garn till lite höstprojekt oxå, och sen har jag en massa "röda" projekt som man vill ha klara till jul, ibland finns det alldeles för mycket som bara "måste" få göra ;)
Kram