måndag 26 augusti 2013

Jubileum

Idag är det Papsens 75-årsdag. Igår firade vi honom här hemma i trädgården. På borden låg det vita linnedukar, krukor med mörkrosa minirosor trängdes med ärvda assietter och oputsat silver. Mamsen hade gjort sin berömda smörgåstårta och jag hade bakat fyra olika sorters cupcakes i miniformat.
Det är inte ens säkert att Papsen kände igen sina barn och barnbarn och förmodligen har firandet redan försvunnit ur hans minne. Men han skrattade gott och lät sig väl smaka på godsakerna. För stunden var det nog en fin dag för honom.
Fast jag hade lagt fram kameran så blev det inte en enda bild tagen. Några överblivna cupcakes var allt som fanns att fota när alla redan hade gått hem.
4 minus 1 = 3
Hallonmuffins med hackad vit choklad, rosa frosting och äkta hallon på toppen. Chokladmuffins med mörka chokladbitar i, vit vaniljfrosting med hjärtformade chokladlinser. En blåbärsmuffins, toppad med smurfblå frosting och ett litet blått bär. Den allra bästa, en citronmuffins med massor av rivet citronskal, med en kolsvart lakritsfrosting och salta lakritsflakes fanns inte kvar. Den blev allas favorit och tog slut i ett nafs. 
Grattis Papsen!

4 kommentarer:

myzpyz sa...

härligt att ni firade i trädgården med godsaker o att papsen var glad o lät sig väl smaka! grattis på födelsedagen papsen :)
kraMyz

Ullfull sa...

Låter som en härlig dag! Hälsa mamsen och papsen;))/Kram till Er alla!

Cicci H sa...

Det låter gött att han kunde njuta i stunden :-). En annan hade ju gärna velat smaka på "mumsen". Vet att du kan göra goda såna!

frisky frog sa...

Där skulle man varit med... Nu är det bara två veckor kvar. =)
/P&K