måndag 16 juni 2014

Färdiggräddad

Så var unge nr 2 "färdigbakad". 3 lååånga år på gymnasiet är äntligen till ända. Det har varit mycket lock och pock, och ibland i de mörkaste stunder har jag nästan velat ta till en smock. Men nu är allt det där passé, min Lillfis har blivit stor och är redo att pröva vingarna ute i stora världen. 
Foton på själva utspringet, bilflak och allt som hör därtill regnade bort. Jag nallar några på Jnytt för att visa er en skymt av honom i alla fall.
Utspring ifrån Jönköpings praktiska
Familj och vänner fick fira honom i lördags när han firat färdigt med sina klasskompisar. Inga foton där heller, men ni får en skymt av den fina utsmyckning med ballonger och girlanger som Jansson och kusinen fixade till. 
Fotade dagen efter

Jag hade garderat med en ljuskrona till kvällen, men antalet knott gjorde att vi flydde partytältet och placerade oss inomhus istället. Fast Froggen och jag testade lyskraften innan vi lade oss strax efter midnatt.
De lite mer frusna kunde välja sig en filt i potatiskorgen.
Tack alla som kom och firade honom. Och tack alla som hjälpte till med förberedelserna. 
Idag pustar vi. =)

3 kommentarer:

ylva sa...

Det är nått visst med studenten. Min första förresten , har en till om tre år . Mysig ide' med ljuskronan och potatiskorgens filtar. Måste också kommentera ditt inlägg med den fantastiska sjalen !!! Så jävlans fin :-)

frisky frog sa...

Moster är sååå stolt (vi skiter i det där idrottsbetyget)! Och vad fin han är. Han borde ha ett arbete där han måste ha kostym. =)
Tack för en trevlig helg - lite kort bara - och god mat och dryck.
/P&K

Ullfull sa...

Nu verkar ha haft kul! Hälsa och gratta! Kram