onsdag 4 juni 2014

Kviddevitt ko ko

På den här bloggen blir det inga sydda eller stickade alster idag heller. Istället tänkte jag visa en annan sida av mig själv, för idag har jag liksom arbetat på lite högre höjder. =) D v s jag och mina kollegor har "bondat" som små fåglar (eller kanske ruggugglor) bland trädtopparna på Torpön utanför Tranås. 
Min bästa sida?
Himla roligt, lite jobbigt och inte alls så läskigt som jag trodde att det skulle vara. Jag hade fullt sjå med att hålla reda på krokar och livlinor så jag glömde av att jag var högt upp i luften. Om inte annat så är naturen runt Sommen och ute på Torpön väl värda ett besök. 
Tack chefen och medarbetare för en fin dag!

3 kommentarer:

Sunna sa...

Wow så häftigt, kul grej att testa

frisky frog sa...

Kommer du ihåg att pappa brukade kalla oss apor när vi var barn och vi sa att i så fall var han ap-pappa. Du har precis visat att det han sa var sant - vart enda ord. =) Gröna apor är bäst och vilken tur att du vågade annars hade du missat allt det roliga. Det är nog från dig en av mina döttrar har det...
/P&K

ps. I morgon är det stickmys hos mig kl 11.00.

Myggan sa...

Friskt vågat - hälften vunnet, du vet. Och jag tvekade faktiskt inte en sekund. Skam hade det väl varit, påhittet var ju delvis mitt.
Alla har vi en apa i oss. Även om ålder och extrakilon gör det lite svårare att släppa fram den. =)