måndag 29 april 2013

Det kom ett paket

När man bor på landet så får man vänja sig vid att man inte har affären, post och annat på gångavstånd. Vårt närmsta samhälle ligger inte heller på vägen till jobbet så en del ärenden får man planera lite. När man då får en avi i brevlådan om att hämta ut ett paket så får man ibland ge sig till tåls ett tag. Ja, man får en avi om paketet är större än brevlådan. Numera i alla fall. Den gamle brevbäraren kunde t o m få ner hårda paket som var större än lådan.
Den här fotbollen var i vilket fall som helst väl värd att vänta på.
Kolla in vilka fina garner som jag fick av Sjömannen. Jag har redan en idé om vad det ska bli. Randigt eller mormorsrutor, det får ni se så småningom. =)
Och sambon gillade frimärkerna. =)
Tusen, tusen tack fina Sjömannen.

3 kommentarer:

Cicci H sa...

Nämen! Nu blev jag allt lite avis på dig - igen! ;-)

Ullfull sa...

Vilket fint paket!!/Kram Anita

Sjömans-Elin sa...

Det här inlägget hade jag helt missat! :P

Du, det lite mjukare garnet i härva har jag inte den blekaste om vad det är eller vad det kommer ifrån (mer än att jag köpt det av nån gammal tant alt. på Tradera) , men jag är rätt säker på att det är bomull. Tvätta det bara innan du använder det, såg kanske inte helt hundra rent ut :P Skulle du av någon anledning vilja veta vad resten av grejorna är, skicka ett mejl. Har rätt bra koll även fast banderollerna är borta. *vaddå nödr?*