onsdag 13 augusti 2008

Cykeltur med Pizzabullar

Cykelturen gick bra trots lite regn ibland. Vi hittade en hel del nya vägar som vi inte visste om. Här ett vackert havrefält. Det lilla taket som knappt syns är vedförrådet till det hus jag bodde i när sambon kom in i mitt liv. (nu har vi jordvärme)

Belöningen blev fika som sonen fixat ihop, pizzabullar och saft!!. Mums! Att tvätta leriga cyklar är ju ingen favoritsyssla, men nödvändigt. Tro det eller ej, men det tycks ha regnat i skogen också. Och man måste ju kolla hur djupa pölarna är =)

6 kommentarer:

frisky frog sa...

Pizzabullar? Jag tyckte du sa att du skulle hålla igen =). De där vattenpölarna hde jag velat vara med i! Hälsa sonen att han kan komma hit och fixa picknick precis när han vill.
/P&K <3

Annas resa sa...

Kul att du skaffat boende åt dina höns! När vi skaffade hönor i våras kunde jag aldrig ana att de skulle skänka så mycket glädje åt oss alla i familjen - för att inte tala om hur kul och mysigt det är med kycklingarna...

Yoga rekommenderas!

Desirée sa...

Tack för titten hos min blogg! Såg att du går i hönstankar. Kan inget annat än att rekommendera det! Jag har haft höns i tre år nu och det är hur mysigt som helst. För att inte prata om de goda äggen. På tal om höns, missade du min tävling med hönskassen??

Ha en bra dag!

Maria sa...

Vilken mysig cykeltur!

Anonym sa...

Mmmm, vad det ser gott ut!

Fake cake sa...

men va mumsit med pizzabullar det har jag aldrig gjort. Härlig tur ni fick:) Kram Lotta