fredag 29 augusti 2008

Ledig = jobb


Idag har jag tagit ledigt från jobbet. Har massor att göra, men kände att jag inte hunnit titta till er på länge så jag bara mååste göra ett inlägg. Meningen är att jag ska laga mat till dotterns konfirmation på söndag. Brödet är redan klart. -Finns det bara mycket bröd blir alla mätta, sa mamsen. Jag kokade lingon förra helgen som ska få bli en muta till Syster Yster, för hon kommer att få stå i köket när hon kommer. =) I morgon hinner jag inte laga mat för då ska vi fira papsen som fyllt 70 år. Vi är alla bjudna till Björkhaga i Mullsjö. Han säger att det är tack-för-flytt-hjälpen, men han vill nog allt bli lite firad i alla fall. Vi har bokat en liten tur på Vättern åt honom och mamsen, för vad ger man annars mannen som har allt han behöver?


Vill bara visa vad fina dottern och jag ska bli på söndag. Min svarta klänning är en omgjord kjol och blus och dotterns blå är sydd av tyg som vi köpte i Paris förra sommaren. Titta vad söta blommorna är.
Nej, nu mäste jag sätta fart på spisen....

4 kommentarer:

frisky frog sa...

Mmm, jag tycker om lingon ju! Fast jag hade hjälpt dig ändå. Vad fina ni ska bli och vad kul att det blir något av paristygerna. Själv ska jag vara grön, vad annars.

Desirée sa...

Oj då ja! Du har att stå i minsann och allt låter väldigt roligt och spännande. Härligt tyg, jättefint verkligen! Roligt när det är lite annorlunda.

Ur det avlånga ägget kom ingen gurka nej, men det var tuppen som la det! =)

Lycka till med allt i helgen. Kram!

Fake cake sa...

jaja ger mig panik över att inte ha gjort något vettigt på flera dar bara;)))

Lingonsylt vill jag ju ha. Kommer o hjälper dig med.Haha

men vilken söt klänning din dotter ska ha. Älskar såna blommönster.

Ja herregud va du har mkt att göra medans jag drar benen efter mig, där ser du;)

Många kramar från mig

Hönsflocken sa...

Jaa Ramses (och hönsen) är underbara! Vilken söt blogg du har, det ska bli spännande att höra om hur det går med hönsen, tur att din man ändrade sig ;)