fredag 15 augusti 2008

Loppisfynd


I går hände det inte mycket. Sonen och jag började dagen hos frissan. (nu kan jag med att skicka honom till skolan på måndag, han var sjuk sist vi hade klipptid) Sen röjde vi lite rosenspirea mellan regskurarna. Tidigare ägare har planterat spirea lite överallt och det är ett riktigt ogräs som tycks vilja ta över hela trädgården. Efter lunchen släpade jag ner lecablock i jordkällaren. Jag har fått för mig att jag ska fixa till den med ett par hyllor inspirerade av Ernst. Han byggde hylla av lekablock och bräder. Ni ska få se senare.
På eftermiddagen hämtade vi hem dottern/liket ifrån konfirmationslägret. Hon somnade vid 7 tiden igår kväll och sover än....
Jag glömde ju nästan... jag hann med en snabbis in på Röda korsets loppis och fyndade en underbar lite kruka. Den passar perfekt på byrån i mitt sovrum. Visst är den söt?

4 kommentarer:

Fake cake sa...

Tack för ditt snälla inlägg hos mig:) Men du! säg inte det till någon men jag har guldmedalj i att kunna göra ingenting (ofta) så bloggen missvisar en del haha
Det är perioder el dagar jag pysslar och allt med djuren Ja det händer bara så mkt med djur att det finns mkt att säga som tur är på en blogg.

Du skrev kruka? men visar muggar. Muggarna var jättefina och ett storkap om du handlade dem på loppis!
Ja stackare e din semester slut på Söndag? burr jag minns hur den känslan var och är så glad att jag jobbar hemifrån nu. ja att jag kan det är ren tur.
Kram lotta

Desirée sa...

Härlig kruka, en hel liten historia! ha en bra helg!!!

frisky frog sa...

Vilken söt kruka! Den ser ut att passa med det där lilla fyrkantiga fatet, jag har ett likadant du vet. Förresten, jag tror inte krukan passar hos dig he,he. Ge den till mig vetja! =)

frisky frog sa...

Jag har anmält mig och stora hönan till en kurs där man syr en provdocka med ens egna mått! Det låter hur kul som helst. 150 kr för material och 525 i kursavgift. Ska du/ni med? Det är en söndag - inte bestämt vilken än - mellan 9 och 17. Lite sent kanske när ni ska hem sen... Tänk fort!