söndag 31 augusti 2008

Konfirmation

Dagen är till ända och fötterna har ökat ca 2 storlekar. Dotterns konfirmation har gått bra. Maten vi gjort till ca 40 gäster hade nog räckt till lika många till. Men ingen behövde gå hem hungrig i alla fall och det finns mat till hela nästa vecka. Tack snälla Syster Yster för all hjälp. Allt blir så mycket lättare när vi är två (och roligare förstås) Du får massor av stjärnor i himmlen och en ros från mig.


Konfirmationen var ganska lång och jag beundrar alla små kusiner och kusinbarn som var så snälla och söta i kyrkan. Själv tog jag massor av bilder... Se så fin Habo kyrka är inuti.

3 kommentarer:

Desirée sa...

Härligt att höra att allt gick bra! Och visst är det märkligt att mann alltid gör för mycket mat - fast det är bättre det än för lite. Ha en bra vecka!

Fake cake sa...

Vilken vacker kyrka sen då..
Min stora dotter gick till konfirmand men 15 åringen sa blankt nej...tänk så olika barn man har:)

ha en bra dag

Kramis

frisky frog sa...

Tack själv, men det var faktiskt du som gjort det mesta jobbet. Jag var bara lite moraliskt stöd. I vilket fall som helst var det en kul helg och det tycker även din "svärson". Han sa flera gånger i bilen att det var mycket trevligt. Elon undrar om du kan vakta hans gröna jacka som hänger hos er och Malin har körtelfeber så jag hoppas att ni inte blir sjuka...
/P&K, syster Yster