tisdag 5 augusti 2008

Att-göra-listan

Dottern kom iväg till tandläkaren. (vill inte visa sin tandställning här)
Gardiner och fönsterpust klart. Tyget är köpt hos Titt in i Hjo. Hon har massor av kvalitetstyger till bra priser. Och brevid ligger Hem & hobby där man kan köpa "lull-lull" till hemmet för nästan ingenting.
Mammas stolar fick nya dynor. Det är betydligt roligare att klä dem än att klä av det gamla tyget. Men jag inhandlade en ny elektrisk häftpistol och ett specialverktyg att dra ut klammer med, så det gick ganska smidigt. Mamma har också köpt sitt tyg hos Titt in.

Skafferi och kylskåp är fyllda igen. Var iväg i ösregnet - jääättekul. Vår regnmätere "tog slut" vid 60 mm, så jag har ingen aning om hur mycket det kom igentligen. Alla vattentunnor är fyllda igen. Kom sol!
Nu går det i alla fall att stänga växthuset (skåpet) Kalebasserna blommar för fullt, men jag ser inga getingar eller andra små "kärleksspridare"så jag får väl gå ut med penseln, för säkerhets skull.

4 kommentarer:

frisky frog sa...

Vilket snyggt gardintyg! Det är nästan, men bara nästan att jag önskade att jag hade gardiner...
/P&K

Fake cake sa...

Hejsan! va kul att du hittade till min blogg. Vilket fint litet växthus du gjort. kalebass skulle jag vilja ha. Gud att jag missade det att odla;(

ha det så bra//Lotta

Fake cake sa...

Jag har länkat dig med nu;) kul med nya bloggvänner...Lotta

Boel sa...

Trevlig blogg du har! Jag återvänder gärna fler gånger.

Boel