lördag 21 mars 2009

Grötö-ångerst

Nu är det bara en vecka kvar tills det är dags för stick-eldorado på Grötö. Med det infinner sig en viss panik, vad ska jag ta med mig för sticke?
Jag vill ju ha något som "ser" lite intressant ut. Men jag vill ju också kunna prata samtidigt som jag stickar, och då funkar inte mönsterstickning för mig.Så frågan är om jag vågar ta med min sjal i påfågelsöga eller min spetssjal. Gör jag det får jag förmodligen repa upp allt när jag kommer hem....

Eller ska jag ta med min trassliga kofta med femtioelva nystan eller ska jag helt enkelt ta med ett par simpla halv-vantar.
Kan man ta med sig allt och variera sig eller ska jag "glömma" sticket hemma?
Eller varför inte påbörja något nytt projekt? =)
Tur att det är en vecka kvar.

2 kommentarer:

Koola Viola sa...

Jag är äntligen klar med sonens mössa. Nu har jag tänkt att påbörja en "äggmössa" som jag hittade hos Cornelia (http://corneliascottage.blogspot.com/). Det kanske vore nåt för dig? Du som är "stick-rutinerad" kanske fixar den i ett nafs...?

frisky frog sa...

Välkommen tillbaks till bloggvärlden, jag har saknat dig!Tunikorna blev kanon! Det är mitt nya favvo-mönster också. Två sydda och en tredja på g. Vi blir så götet-finan så!
Angående stickning på Grötö. Jag tar med flera alster så får man se vad som passar. Gissar att man borde ha ett enkelt att sticka på, men kanske något avancerat att visa upp?
/Ha en skön söndag!
ps. Loppis-väskan är skitful! Sälj den till mig, snälla!