torsdag 8 juli 2010

Hemlig beundrare?

Idag fick jag ett paket i brevlådan. 4 härvor Heavens hand från Karmagarn. Men från vem? Jag fick en förfrågan om favoritfärger häromdagen, men det stämmer inte riktigt med mitt svar. Hursomhelst så är garnet alldeles underbart och i murriga härliga färger.
Tack snälla någon för paketet.
Syster Yster?

7 kommentarer:

frisky frog sa...

Japp, jag erkänner. Grattis på namnsdagen i förskott! =) Inget grönt, men ett blått som är väldigt snyggt till jeans. Inget rosa (det var bara såååå mjäkigt), men ett i mörk körsbär som ser mörkare ut på din bild än Karmagarns. Hur som helst är Heavens Hand underbart att sticka med och 2 härvor räcker precis till en ponchonett eller en Annas axelvärmare (jag har mönstret om du vill låna).
/P&K

Sjömans-Elin sa...

Myggan: Grattis, det är inte alla som får massa trevliga överraskningar på Posten hipp som happ...

Frisky frog: Jag bara störtgillar hur du skiter i vad folk önskar sig och kör på det du tycker verkar bäst istället! ;)

Lillemor i Hummelsta sa...

Oj, vilken härlig överraskning, kul med kompisar som vet vad man gillar. Jag fyllde år igår och fick en EGEN laptop av mina älsklingar, en VIT, jag är superglad!!

Maria i Falkenberg sa...

Hej i värmen!

Lyckliga du som fick så fint garn! Jag har just stickat klart Annas axelvärmare och Heavens Hand är ett favvo-garn. Så mjukt och så härliga nyanser. Axelvärmaren är gjord i vackert blått garn, men så har jag fem härvor rött som jag hoppas blir en Tant Kofta-kofta.
Snygg maskin förresten!

Maria i Falkenberg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Iwona Eriksson sa...

Vilket underbar paket!

Desirée sa...

Grattis! :)