måndag 23 maj 2011

Nytt jobb

Jag jobbar på ett stort kontorsmöbelföretag och de sista veckorna har vi renoverat och bytt ut alla möbler på vår enhet. Ni vet ju hur det är med skomakarens barn och hovslagarens hästar, och det är precis samma sak hos oss. Nu har vi ljusgrå väggar, gula och limegröna fondväggar och ekgolv i alla kontor. Mörkgrå skåp på eksocklar, stolar och skärmväggar med tyger i olika gröna nyanser och vita!! bord. Mycket snyggt! Eftersom det är jag som är "ordningsminister" på jobbet och dessutom lite virkkunnig så virkade jag ett litet underlägg för att suga upp vilsekomna kaffedroppar. När jag ändå var i farten så fick min "jobbar-sambo" ett också. Mitt är mjukt runt och hans lite mer maskulint kantigt. Att han inte dricker kaffe får väl räknas som en petitess.

6 kommentarer:

Otaliga projekt sa...

Det var snajdigt och välmatchat. Det är viktigt att det är fint runt omkring även på jobbet, så mycket tid som man tillbringar där.
Sarah

frisky frog sa...

Åååååå vilken snygg grön!! Jag vill också få nymålat på jobbet. Det ska jag iof få, men jag fick välja på vitt och vitt. Blääää!
Hoppas att du fick en bra fördelsedag. Jag hörde att du bjöd på paj och fick fina presenter! Jag fick finfina och blev bjuden på sushi. =)
Grattis igen!
P&K
/Syster 44

disa sa...

Superfina underlägg!! =)

Emilia sa...

Härliga underlägg!

Stickstugan sa...

Vilken bra ide, dom matchar inredningen förstår jag :) Jag lånar din ide och virkar till min kaffemugg, för jag ställer alltid några gamla kuvert under muggen bara för att det inte skall bli fläckar på bordet. Och det är inte snyggt.
Lotta

Efwa - Medea sa...

Jättefint. Här kommer också ett lite sent grattis!!